Home
Wie ben ik
Portfolio
 
portret
familie
babys/kids/
zwangerschap
model
naakt
reportage

Acties
Contact
Links
Inloggen
 
Naaktfotografie

...: Zou je ook wel eens een naaktfotoshoot willen doen? Wat mij betreft is dat voor iedereen mogelijk; of je nu rond de twintig bent of al tegen je pensioen loopt, je over een perfect figuur beschikt of juist niet, man, vrouw of stel bent, voor iedereen is het mogelijk om een mooie serie foto's van zichzelf te laten maken. Het belangrijkste bij naaktfoto's is, dat er een soort klik is en een absolute must is dat er 100% vertrouwen is. Ik zal jullie foto's dan ook nooit publiceren, tenzij we dit van te voren hebben besproken. Bij naaktfoto's bepaal je zelf hoe je op de foto wilt. Waar de één artistieke naaktfoto's wil, kiest een ander voor een erotische serie of een serie in playboy stijl. Het zijn jouw foto's, dus jij bent het ook die de grens bepaalt.

Emma

...: Bij naaktfoto's kunt u kiezen voor een fotoshoot of een fotosessie. Bij een fotoshoot maak ik ca. 20 opnames in één opstelling met een kleine variatie in belichting en pose. Bij een fotosessie maak ik 3 series van ca. 20 opnames waarbij elke serie met een andere achtergrond en belichting. Ze kunnen ook van karakter wisselen bijvoorbeeld een serie artistiek naakt, een serie glamour en een serie erotisch. Tussentijds kunt u zich desgewenst ook omkleden.

... OdileDe opnamekosten voor een fotoshootbedragen € 30,00
Voor een fotosessie van 3 series bedragen de opnamekosten € 40,00.
U kunt de bestanden aangeleverd krijgen op een CD (€ 15,00) of een USB stick (€ 20,00)

tcm
...: Als je meer wilt doen met je foto zijn er tal van mogelikjkheden. Je foto's kunnen woprden omgezet naar zwart/wit of sepia, er kan een collage gemaakt worden en de foto kan tot een soort schilderij of wanddecoratie worden gemaakt. De prijs hiervoor hangt sterk af van de uit te voeren bewerking. Prijs geef ik u graag op aanvraag.

 

...:...
webcounterwebsite