Home
Wie ben ik
Portfolio
 
portret
familie
babys/kids/
zwangerschap
model
naakt
reportage

Acties
Contact
Links
Inloggen
 
Zwangerschapsfoto's en geboortekaartjes

...Het maken van een mooie buikfoto is nog niet zo één twee drie gebeurd. De juiste achtergrond, belichting en camera instelling.... het moet allemaal kloppen. Als u dus iets anders wilt dan een kiekje van uw buik met uw mobieltje, bent u bij mij aan het juiste adres. Ik heb inmiddels meer dan 500 buiken gefotografeerd en daarbij heel wat ervarting opgedaan. Ik neem samen met jou de tijd om teb bespreken hoe de foto er ongeveer uit moet gaan zien. Wilt u vast wat voorbeelden bekijken, kies dan bij portfolio voor de afbeelding buikfoto's.

Emma

...: Bij zwangerschapsfoto's kunt u kiezen voor een fotoshoot of een fotosessie. Bij een fotoshoot maak ik ca. 20 opnames in één opstelling met een kleine variatie in belichting en houding. Bij een fotosessie maak ik 3 series van ca. 20 opnames; dat zou een serie van de buik kunnen zijn, een serie van de buik samen met de kinderen die er al zijn en een foto samen met je partner enz. enz. Tussentijds kunt u zich desgewenst ook omkleden.

Odile ... De opnamekosten voor een buikfoto bedragen € 30,00
Voor een fotosessie van 3 series bedragen de opnamekosten € 40,00.
U kunt de bestanden aangeleverd krijgen op een CD (€ 15,00) of een USB stick (€ 20,00)


...: Wat is er leuker om je buikfoto te gebruiken voor een origineel geboortekaartje. Eventueel samen met het oudere broertje of zusje, in kleur, wart-wit of sepia. Ik verzorg jullie originele geboortekaartjes op luxe karton inclusief bijpassende enveloppe

 

...:...
webcounterwebsite